Controleer koersen
Hotels Resorts Campings Aanbiedingen Vakantie

Informatie over de verwerking van persoonsgegevens

Het MaiStar Rewards Club loyaliteitsplan

Informatie over de verwerking van persoonsgegevens

1.     Inleiding

 

Wij geven om u en om uw privacy en daarom werken we continue aan een solide beveiliging van uw persoonsgegevens. Om er zeker van te zijn dat uw privacy gegarandeerd is hebben we dit document opgesteld waarin we openheid verschaffen over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. Wij vragen om een beetje van uw kostbare tijd om dit door te nemen, zodat u op de hoogte bent van wat wij doen met uw persoonlijke gegevens, waarom wij deze nodig hebben en wat uw rechten zijn. 

 

Om toegang te krijgen tot en lid te worden van het MaiStar Rewards Club loyaliteitsplan (hierna te noemen: “MaiStar”), moet u onze algemene voorwaarden accepteren. Echter, het is belangrijk om te weten dat het accepteren van de algemene voorwaarden en het lidmaatschap van MaiStar ook betekent dat we bepaalde persoonlijke gegevens van u verzamelen. Deze gegevens hebben we nodig om u toegang te verschaffen tot MaiStar, punten te verzamelen, en om ervoor te zorgen dat u van alle voordelen van het meedoen aan ons loyaliteitsplan kunt profiteren.

 

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend zodanig als omschreven in dit privacybeleid en zullen deze nooit voor andere doeleinden gebruiken, of delen met derden.

 

2.     Versies en Aanpassingen

 

Deze informatie wordt op gezette tijden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u altijd actuele en betrouwbare informatie heeft over hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen en bewerken. Over alle wijzigingen m.b.t. de manier van verwerken zullen wij u informeren door het aanpassen van het privacybeleid en deze informatie over de verwerking van persoonsgegevens. 

 

Deze informatie is bijgewerkt op [voer datum publicatie in]. 

 

3.     Over ons

 

Uw persoonsgegevens worden gezamenlijk verwerkt door twee verenigingen die samenwerken op basis van een overeenkomst, en die, in de zin van het bepaalde in richtlijn(EU) 2016/679 EUROPEES PARLEMENT EN RAAD van 27 April 2016 over de bescherming van individuen m.b.t. de verwerking van persoonsgegevens en m.b.t. het vrije verkeer van dergelijke gegevens en over het buiten werking stellen van richtlijn 95/46/EZ ( algemene verordening over de bescherming van gegevens) in het gezamenlijk project MaiStar Rewards loyaliteitsplan gezien worden als gezamenlijke Verwerkingsverantwoordelijke.

 

De verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens is: MAISTRA d.d., Rovinj, Obala Vladimira Nazora 6, OIB: 25190869349 (hierna te noemen: MAISTRA of Vennootschap) en HUP-ZAGREB d.d., Zagreb, Trg Kresimira Cosica 9, OIB: 66859264899 (hierna te noemen: HUP-ZAGREB of Vennootschap).

 

Hierna in de tekst gezamenlijk aangeduid als “Wij”.

 

 

 

 

4.     Contact

 

Voor eventuele vragen omtrent de bescherming van uw persoonsgegevens kunt u zich als volgt tot ons richten, via het unieke meldpunt voor de gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijke van persoonsgegevens:

 

o       Via E-mail aan het adres dpo@maistra.hr

o      Per post, aan het adres Obala Vladimira Nazora 6, HR-52 210 Rovinj, t.a.v. Medewerker voor de bescherming van persoonsgegevens.

5.     Redenen voor de verzameling van uw persoonsgegevens

 

De informatie die wij over u verzamelen, ontvangen of verwerken, gebruiken wij voornamelijk om het voor u mogelijk te maken mee te doen aan het MaiStar loyaliteitsplan en de voordelen die dat biedt.

 

Zo verzamelen en bewaren wij uw persoonsgegevens bijvoorbeeld om u aan te melden en lid te maken van MaiStar. Wanneer u zich aanmeldt vragen wij om gegevens als geboortedatum en adres.

 

Tijdens uw lidmaatschap van MaiStar verwerken wij gegevens van u zodat wij meer te weten komen over hoe u onze diensten gebruikt. Die gegevens zijn belangrijk voor ons om uw lidmaatschap van MaiStar voor u interessant te houden, en u in staat te stellen punten te verzamelen om voordeel uit te halen.

 

Persoonsgegevens verwerken wij ook om uw activiteiten beter te begrijpen of om te weten te komen welke van onze diensten u het meest aanspreekt. Wij kunnen gegevens verzamelen over in welke taal we met u communiceren of hoe u onze diensten het vaakst gebruikt, qua accommodatie en andere diensten.

 

Soms kunnen we wat extra informatie van u vragen, die we ook kunnen meenemen in de verwerking van uw persoonsgegevens. Wanneer we dit doen zullen we altijd uitleggen waarom we die gegevens vragen, wat de voordelen ervan zijn deze gegevens met ons te delen, en we zullen ook uw toestemming vragen. Wij kunnen bijvoorbeeld van u vragen een enquête in te vullen op vrijwillige basis, waarvan wij de resultaten gebruiken voor het verbeteren van de service in onze accommodaties, restaurants, cafés, wellness, of andere dienstverlening, maar ook om onderzoek te doen naar gewoontes van gebruikers om onze faciliteiten beter af te stemmen op hun behoeftes.

 

Andere dienstverleners, zoals voor analyse of promotie kunnen deze gegevens verzamelen voor ons. In dat geval gelden voor de verwerking van de gegevens het privacybeleid van deze andere dienstverleners, maar hiervan zullen wij u altijd op de hoogte brengen. Deelname aan dergelijke activiteiten is vrijwillig en u zult daar altijd zelf toestemming voor moeten geven. Wanneer u niet instemt met deelname aan dergelijke activiteiten, worden er geen dergelijke gegevens van u verzameld.

 

6.            Soorten persoonsgegevens die wij verzamelen

Onder persoonsgegevens vallen alle gegevens die betrekking hebben op een geïdentificeerd natuurlijk persoon of waarmee een natuurlijk persoon geïdentificeerd kan worden.

 

Voorbeelden van persoonsgegevens die wij verzamelen:

 

o    Identificatiegegevens

o    Voor- en achternaam, aanhef, geboortedatum.

 

o    Contactgegevens

o    Post- en emailadres.

 

o    Gegevens over het gebruikt van diensten / transactiegegevens

o    Gegevens over de transactie bevatten ook gegevens over welke van onze diensten u gebruikte, datum en omschrijving van de diensten (verblijf, consumpties, prijzen, spa en wellness diensten).

 

o    Gegevens over het gebruik van voordelen van lidmaatschap

o    Technische gegevens omvatten IP-adressen, inloggegevens, locatiegegevens, tijdzone, browsertype en -versie, besturingssysteem en andere informatie over de technologie die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze website.

 

o    Technische gegevens

o    inclusief IP-adressen, inloggegevens, locatiegegevens, tijdzone, browsertype en -versie, besturingssysteem en andere informatie over de technologie die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze website.

o    Bevatten gegevens over hoe u gebruik maakt van onze website, producten en diensten.

 

 

o    Gegevens over uw voorkeuren

o    Gegevens over uw voorkeursaccommodatie, bestemming, interesses (optionele gegevens).

 

7.     Redenen voor de verwerking van persoonlijke gegevens

 

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens voor het volgende:

 

  • Om u aan te kunnen melden en een account aan te maken voor lidmaatschap van het MaiStar Rewards loyaliteitsplan;
  • Om u in staat te stellen punten te verzamelen door het gebruik van onze diensten, conform onze Algemene Voorwaarden van het MaiStar Rewards loyaliteitsplan;
  • Om u in staat te stellen verzamelde punten in te wisselen voor onze diensten en voordelen, conform onze Algemene Voorwaarden van het MaiStar Rewards loyaliteitsplan;
  • Om voor u een speciale korting te berekenen op onze diensten, conform onze Algemene Voorwaarden van het MaiStar Rewards loyaliteitsplan;
  • Wanneer u een dergelijk contact niet vooraf geweigerd heeft, gebruiken wij uw persoonsgegevens ook om contact op te nemen, via email en dergelijke, i.v.m. nieuwe aanbiedingen en diensten die voor u interessant zouden kunnen zijn;
  • Met uw toestemming gebruiken we uw persoonsgegevens ook om u op de hoogte te brengen van nieuwtjes over ons;
  • Wanneer u een dergelijk contact niet vooraf heeft geweigerd en deel heeft genomen aan een enquête, verwerken wij uw antwoorden en leggen wij uw voorkeuren vast;
  • Wanneer u besluit mee te doen aan prijsvragen of promoties verwerken wij uw gegevens die u gaf om deel te kunnen nemen;
  • Om een beter beeld te krijgen van uw voorkeuren en wensen, en om u een op maat gesneden ervaring te bieden gebaseerd op uw interesses;
  • Voor analyse en statistiek en om marktonderzoek te doen, bijvoorbeeld om te achterhalen welke gebruikersgroepen deelnemen aan ons loyaliteitsplan en hoe;
  • Om u betere klantenservice te kunnen bieden.

 

8.     Rechtmatige basis voor de verwerking van persoonsgegevens

 

Bij de verwerking, verzameling en het gebruik van deze persoonsgegevens baseren wij ons op een aantal wettige bases:

 

Het opstellen / uitvoeren van een contract.

 

Wanneer wij uw toegangsgegevens verwerken, verwerken wij die zodat wij u kunnen laten registreren en lid laten worden van MaiStar. Wanneer wij gegevens vastleggen over uw accommodatie, leggen wij die vast conform onze algemene voorwaarden voor lidmaatschap van het MaiStar loyaliteitsplan, net als wanneer er punten gebruikt worden voor onze andere diensten, conform onze algemene voorwaarden.

 

Gerechtvaardigd belang.

 

Soms verwerken wij uw persoonsgegevens omdat dit binnen ons gerechtvaardigd belang valt, bijvoorbeeld wanneer wij persoonsgegevens verwerken over hoe u het plan gebruikt, hoe wij u speciale aanbiedingen kunnen doen, en hoe wij u gepersonaliseerde inhoud kunnen tonen en uw gebruikerservaring kunnen verbeteren.

 

Toestemming.

 

In sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer wij contact opnemen met informatie over ons en onze diensten, verweken wij deze gegevens op basis van uw toestemming.

 

Wij verzamelen geen speciale categorieën van uw persoonlijke gegevens, oftewel geen gegevens die betrekking hebben op uw ras of ethische achtergrond, politieke overtuiging, geloof of filosofische overtuiging, uw genetische medische of biometrische gegevens die u kunnen identificeren of welke andere informatie die betrekking heeft op uw seksuele beleving of uw seksuele oriëntatie.

Gegevens die wij verzamelen kunnen wij enkel bewaren wanneer wij daarvoor de juiste rechtsbasis hebben.

 

9.     Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van informatie over hoe en op welke manier u onze website gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die unieke identificatie- en referentiecodes bevatten die uw browser opslaat op uw apparaat en waarmee we u snel kunnen herkennen bij een volgend bezoek.

Wij gebruiken deze gegevens niet om u te identificeren en al evenmin gebruiken we daarvoor cookies van derden. Sommige van de cookies die we verzamelen zijn enkel actief tijdens het gebruik van onze website, anderen iets langer, om u bij een volgend bezoek aan onze website te kunnen herkennen.

 

 

10.   Ontvanger van persoonsgegevens

 

Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden voor het adverteren van hun diensten. Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verkopen.

 

In bepaalde gevallen delen wij uw persoonsgegevens met andere verwerkers en wel:

o    Met verbonden bedrijven, oftewel bedrijven verbonden aan het vennootschap Adris Grupa d.d. dat grootaandeelhouder is van zowel MAISTRA d.d. als HUP-ZAGREB d.d.;

o    In gevallen waarin het nodig is uw persoonsgegevens te delen om te voldoen aan contractuele verplichtingen waarbij u zelf ook partij bent;

o    Wanneer u heeft toegestemd in het delen van uw gegevens met derden(bijv. bij het gebruik van cookies);

o    Met gerechtelijke, fiscale, audit- en andere bevoegde autoriteiten, wanneer we reden hebben om aan te nemen dat we wettelijk verplicht zijn om dergelijke informatie te delen (bijvoorbeeld op verzoek van de belastingdienst of in verband met een verwachte rechtszaak);

o    Met aanbieders van betaaldiensten waarmee wij een contract hebben afgesloten betreffende de verwerking van persoonsgegevens;

o    Met dienstverleners in IT waarmee we desbetreffende contracten hebben afgesloten betreffende de verwerking van persoonsgegevens, wiens systemen wij in onze bedrijfsvoering gebruiken (bijv. het reserveringssysteem PHOBS (Phobs d.o.o.) gasten database Opera ( HRS International) en Laser Line (Laser Line d.o.o.), CRM systeem (BE-Terna d.o.o.); Microsoft Office 365);

o    Met andere dienstverleners die een specifieke dienst voor ons leveren, waaronder externe adviseurs, dienstverleners op het gebied van beleggingsadvies, professionele adviseurs zoals auditors, advocaten of accountants, marketing- en marktonderzoekbureaus, technische dienstverleners en IT-adviseurs die bepaalde testen uitvoeren of werken aan de ontwikkeling van technische oplossingen in onze systemen;

o    In het geval van samenvoeging of overname van Maistra of HUP-ZAGREB d.d. in de toekomst, kunnen we uw gegevens delen met nieuwe eigenaren, en bepaalde persoonsgegevens kunnen tijdens het verkoopproces ook overgedragen worden aan potentiële kopers en hun adviseurs in het kader van een due dilligence procedure.

 

11.   Gegevensoverdracht naar het buitenland

 

Wij willen er zeker van zijn dat uw persoonsgegevens veilig overgebracht en opgeslagen worden. Daarom zullen wij buiten de grenzen van de Europese Economische Regio (hierna te noemen: EER) enkel gegevens overbrengen wanneer dat in overeenstemming is met de betreffende voorschriften over gegevensbescherming en wanneer de overdracht zelf voldoende bescherming biedt aan de veiligheid van uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld:

 

o    Overdracht van gegevens naar een derde land op basis van een besluit van de Europese Commissie inzake adequaatheid, waarbij is vastgesteld dat de wetgeving van dat betreffende land voldoende waarborg biedt voor de bescherming van persoonsgegevens; of

 

o    Een contract over gegevensoverdracht afgesloten met een derde partij, waarin standaard clausules opgenomen zijn die geaccepteerd zijn door de Europese Commissie voor gegevensoverdracht binnen de EER, gegevensverantwoordelijken en gegevensverwerkers in rechtsgebieden zonder een adequaat niveau van gegevensbescherming; of 

 

o    wanneer u expliciet toestemming heeft gegeven voor gegevensoverdracht.

 

Wanneer we uw gegevens buiten de EER overdragen en in gevallen waarin het land of gebied waarnaar de gegevens worden overgedragen geen passend niveau van gegevensbescherming biedt, zullen we alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens op een veilige manier worden behandeld en in overeenstemming met het privacybeleid in deze informatie.

 

12.   Veiligheid van de verwerking van persoonlijke gegevens

 

Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig zijn en dat wij ze beschermen tegen toevallige of moedwillige ongeoorloofde toegang, verlies of wijziging. Wij hebben ervoor gezorgd dat uw gegevens alleen toegankelijk zijn voor die personen die daar een zakelijke behoefte aan hebben, uitsluitend voor de doeleinden die zijn toegestaan ​​en waarvan u op de hoogte bent, en dat deze personen verplicht zijn tot geheimhouding van uw gegevens.

 

Als u ongeoorloofd gebruik, verlies of ongeoorloofde toegang tot uw gegevens vermoedt, neem dan contact met ons op.

 

13.   Opslag en bewaartermijn van gegevens

 

Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang dit nodig is voor onze legitieme zakelijke doeleinden en zolang als dit wettelijk is toegestaan. Terwijl uw account actief is en niet is gewist behouden wij uw persoonsgegevens, die gebaseerd zijn op toestemming, totdat u deze toestemming intrekt. Wanneer u besluit uw account te wissen, wordt een dergelijk wissen gezien als intrekking van uw toestemming en worden uw gegevens gewist zodra dit operationeel en redelijkerwijs mogelijk is.

 

14.   Uw rechten

 

Toegang. U heeft te allen tijde recht op toegang tot uw persoonsgegevens, door een verzoek aan ons te richten waarin u vraagt om al uw persoonsgegevens die wij verwerken te verstrekken.

 

Verwerkingsbeperking. U heeft het recht bezwaar te maken tegen bepaalde verwerkingen, bijvoorbeeld als wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een gerechtvaardigd belang.

 

Dataportabiliteit. U heeft het recht te verzoeken dat uw persoonsgegevens overgedragen worden aan een andere dienstverlener - in de praktijk betekent dit dat u het recht heeft te verzoeken dat wij al uw persoonsgegevens die wij verwerken aan u verstrekken in een machinaal leesbare vorm of dat wij deze direct aan een andere organisatie verstrekken.

 

Rectificatie. U heeft te allen tijde het recht op rectificatie en aanvulling van uw persoonsgegevens.

 

Wissen. U heeft het recht te verzoeken uw persoonsgegevens te wissen. Wij geven gehoor aan uw verzoek, als er geen wettelijke verplichting of gegronde reden van juridische of zakelijke aard is om uw gegevens langer te bewaren.

 

Toestemming intrekken. Wanneer wij uw gegevens verwerken op basis van uw toestemming, kunt u deze op elk gewenst moment intrekken. Zonder uitstel zullen wij de verwerking van uw persoonsgegevens verzameld op die wettelijke basis stopzetten.

 

Alle verzoeken kunt u schriftelijk indienen aan het bedrijfsadres van MAISTRA d.d. te Rovinj, Obala Vladimira Nazora 6 (t.a.v. Medewerker bescherming persoonsgegevens) of via e-mail dpo@maistra.hr.

 

Klachten. U heeft ook het recht een klacht in te dienen bij de plaatselijke instantie voor het toezicht op de bescherming van gegevens - oftewel de Autoriteit Persoonsgegevens per adres:

 

Autoriteit voor de bescherming van persoonlijke gegevens

Selska cesta 136

HR – 10 000 Zagreb

Tel. +385 (01) 4609-000

Fax. + 385 (01) 4609-099

E-mail: azop@azop.hr

Web: www.azop.hr

 

We informeren u dat we onze communicatie bijhouden, zodat we elk probleem waarover u contact met ons opneemt zo efficiënt mogelijk kunnen oplossen.

 

Wij berekenen geen kosten voor het respecteren van uw rechten, en slechts bij uitzondering zullen wij,overeenkomstig de richtlijnen van de AVG administratieve kosten doorberekenen. In dat geval zullen wij u hierover vooraf informeren.