Maistra
Press
Check rates
Overview PR contact News Brochures Web Albums form

Dani Lungomare Plaze najavljuju ekskluzivnu modnu reviju

U petak, 20. rujna, u 18 sati, na šetnici podno Grand Park Hotela Rovinj, održat će se modna revija kojom će se predstaviti ponuda trgovina na Lungomare Plazi.

Dani Lungomare Plaze najavljuju ekskluzivnu modnu reviju

Riječ je o poznatim zagrebačkim Concept Storeovima Garderoba, Nicola’s, More More, Dea Orh, Belle Epoque, trgovina Vilebrequin i Five Star Fashion koji nude asortiman odjeće i obuće vrhunskih svjetskih brendova poput Ganta, Barboura, Polo Ralph Laurena, La Martine i Sebaga Orlebar Brown, Heidi Klein, Zimmermann, Camilla, Cult Gaia, Stine Goya, Rodebjer, Isabel Marant, Etoile, Ulla Johnson, Golden Goose i mnoge druge. Modnoj reviji pridružuju se i trgovine Salt i Prostor koje se nalaze u obližnjim hotelima Monte Mulini i Lone.

Luksuzni nakit predstavit će najpoznatiji hrvatski dizajner nakita - Nenad SOVILJ te DOBNER koji ujedno nudi i najprestižnije marke ručnih satova. EYECONOMY CLUB najavit će nove trendove najboljih neovisnih marki sunčanih naočala. Studio Gea, poznati kozmetički salon na šetnici, bit će zadužen za frizure modela.

Kreativni koncept i stayling modne revije potpisuje Viktor Drago.

Podsjećamo, otvaranjem Grand Park Hotela Rovinj, Rovinj je dobio jedinstvenu shopping promenadu s ekskluzivnom ponudom odabranih robnih marki, dizajn-proizvoda za kućanstvo, umjetnosti, elektronike, nišne parfumerije, nakita, knjiga i časopisa kultnih svjetskih i hrvatskih brendova koji se mogu pronaći samo u ponajboljim Concept Storeovima u Londonu, Parizu ili Milanu.

Pored spomenutih, u sklopu Lungomare Plaza šetnice nalaze se i HAVANA CIGAR SHOP koji sadrži vrhunske cigare, razne dodatke za pušenje i asortiman ekskluzivnih alkoholnih pića; kao i trgovinePARK CONCEPT STORE.

Lungomare Plaza Runway modna revija u sklopu je događanja Dani Lungomare Plaze. Gosti i građani Rovinja imat će priliku od 16. do 20. rujna uživati u večernjim glazbenim nastupima, dnevnim i večernjim degustacijskim menijima te u shopping ponudi s najljepšim pogledom na Mediteranu.

Od ponedjeljka do četvrtka grill restoran Primi Terreni će nuditi mesni degustacijski meni s dva slijeda i desertom dok će restoran Bitinada pripremiti riblji meni od dva degustacijska slijeda te čašom vina.

U utorak i četvrtak s početkom u 20 sati nastupit će Klapa Valdibora dok će u srijedu prisutne zabavljati Backing Tracks bend.