Maistra
Press
Check rates
Overview PR contact News Brochures Web Albums form

Maistrini hoteli u Rovinju iznova potvrđuju svoju kvalitetu

Zbog izvanredne usluge i kvalitete sadržaja, Maistrini hoteli Monte Mulini, Lone i Adriatic iznova su se našli na samom vrhu Tripadvisorove top ljestvice najboljih hotela Hrvatske.

Maistrini hoteli u Rovinju iznova potvrđuju svoju kvalitetu

Nedavna objava popisa najboljih hotela Hrvatske uglednog svjetskog portala TripAdvisor još je jednom potvrdila izniman status Maistrinih hotela Monte Mulini, Lone i Adriatic u Hrvatskoj turističkoj ponudi.

TripAdvisor iz godine u godinu odabire i nagrađuje najbolje hotele temeljem milijuna komentara, ocjena i mišljenja putnika iz cijelog svijeta prikupljenih u protekloj godini. Hotel Monte Mulini koji je u tom razdoblju zabilježio 150 komentara praćenih odličnim ocjenama, na listi je najboljih hotela Hrvatske te mu je dodijeljeno priznanje Tripadvisor 2017 Travelers Choice award. Na listi nagrađenih hotela, ističe se i hotel Lone koji broji gotovo 360 komentara u prethodnoj godini te hotel Adriatic koji je uvršten na listu TOP 25 malih hotela u Hrvatskoj.

Ova prestižna nagrada osim što se dodjeljuje tvrtkama koje uzastopno zaslužuju visoku ocjenu putnika s te stranice, hotele svrstava u 10 % najučinkovitijih tvrtki diljem svijeta.

TripAdvisor, najveći je svjetski online savjetnik za putovanja s više od 315 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno i preko 200 milijuna recenzija i komentara koji pokrivaju više od 4,4 milijuna smještajnih objekata, restorana i turističkih atrakcija.