Maistra
Press
Check rates
Overview PR contact News Brochures Web Albums form

Tim Miller pobjednik drugog Rovinj Beach Polo Cup-a

Drugi Rovinj Beach Polo Cup, jedinstveni sportski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji, završen je finalnim dvobojem ekipa Miller i Veuve Clicquot. Pred punom Polo arenom na plaži Porton Biondi, tim Miller izborio je pobjedu rezultatom 7:5 i tako osvojio naslov pobjednika turnira.

Tim Miller pobjednik drugog Rovinj Beach Polo Cup-a

U tri dana održavanja turnira, brojni ljubitelji pola pratili su utakmice u kojima su vrhunski međunarodni polo igrači u šest timova na više od šezdeset argentinskih konja pokazali sve čari ove uzbudljive igre. Ove godine otvoreno je i gledalište za javnost koje je bilo prepuno, što je potvrdilo velik interes gostiju, ali i građana Rovinja za ovim kraljevskim sportom. Atmosfera na svim utakmicama bila je pozitivna, a posebno je toplo pozdravljena Polo parada od arene do hotela Adriatic koju su u nedjelju došli pogledati brojni gosti.

Hat Contestu“ na kojem se birao najbolji šešir ili fascinator. Prva nagrađena osvojila je vikend boravak u novom Maistrinom hotelu u Rovinju čije se otvorenje očekuje iduće godine, a preostale dame nagrađene su luksuznim nakitom Gellner.

Posljednji dan turnira tim Adris je pobijedio tim D1 Milano s 10-8, dok su tim Bentley i tim Jana igrali izjednačeno 6-6 te su tako obje ekipe osvojile treće mjesto. Drugo mjesto osigurao je tim Veueve Clicquot.

Svim natjecateljskim timovima dodijeljene su nagrade Veuve Clicquot šampanjci i La Martina torbe dok je pobjednički tim nagrađen i vrijednim satovima marke D1 Milano i S.T. Dupont novčanicima.