Maistra
Press
Check rates
Overview PR contact News Brochures Web Albums form

Maistra dobitnik nagrade Najbolji employer brand u turizmu

27.11.2019

Maistra dobitnik nagrade Najbolji employer brand u turizmu

Maistra je dobitnik nagrade u kategoriji Najbolji employer brand u turizmu prema izboru Croatia's Best Employer Brand Awards 2019. Riječ je o nagradi koja se održava po prvi put u organizaciji CareerCentra, internetske platforme za vođenje procesa zapošljavanja i izgradnju brendova poslodavaca.

„Maistra Hospitality Group se istaknula svojom kampanjom zapošljavanja gdje su se kroz tekst oglasa komunicirale vrijednosti brenda Maistra Collection i pripadajućih hotela – personalizirani pristup, jedinstven doživljaj, drugačiji turistički sadržaji, posebnost lokacije i slično“, ističu organizatori.

Maistra zajedno sa tvrtkama HUP i HDR ima zaposleno 4.000 zaposlenika. Svojim zaposlenicima tijekom rada nudi aktivno sudjelovanje u programima osposobljavanja, koji između ostalog uključuju učenje stranih jezika, stručna usavršavanja za sommeliere i bariste ali i posebno osmišljene programe za unapređenje prodajnih vještina.
Osmišljen je i program upravljanja talentima - Poslovna akademija Maistre kroz koji se rukovodeći kadar priprema za narednu poziciju sa većim odgovornostima dok je za mlade kadrove sa izraženim potencijalom za vođenje, kreiran intenzivan i pomno promišljen program pripravništva pod nazivom MAIstart. Kroz oba programa želi se u relativno kratkom vremenu osposobiti kvalitetan rukovodeći kadar.

Svi zainteresirani za rad i profesionalni razvoj u Maistri mogu se javiti putem kontakata koje se nalaze na web stranicama Maistre https://posao.maistra.com/.

Exclusive offers