Zajęcia sportowe
Sprawdź ceny
Przegląd Kolarstwo Tenis Outdoor Piłka nożna Nurkowanie

Zakwaterowanie na miarę outdoor gości

Zakwaterowanie na miarę outdoor gości

Rovinj, miasto o już dobrze rozpoznawalnych konturach, zapewni wszystkim miłośnikom otwartych przestrzeni, najwyższej jakości zakwaterowanie i bezpieczną przystań, pod patronatem swojej patronki św. Eufemii.
Vrsar, 30 kilometrów od Rovinja, oferuje szeroki wybór wysokiej jakości zakwaterowania, w obiektach o różnej kategorii i wyposażeniu, oraz szeroką gamę usług przeznaczonych dla nowoczesnych nomadów, którzy chcą aktywnego i atrakcyjnego wypoczynku.

[Hotel EDEN, Rovinj]

Hotel Eden je sodobna destinacija modernih nomadov, ki iščejo nove izkušnje in izzive. Nahaja se ob Parku Zlati Rt-Punta Corrente. Ta brezčasni biser rovinjske ponudbe je popolnoma prenovljen, vključno s 302 klimatiziranimi in prostornimi sobami z balkoni in 32 apartmaji.

[Hotel PINETA, Vrsar]

Najatraktivnejši hotel v Vrsarju, ki je kot gnezdo udobno umeščen na vrh grička nad Jadranskim morjem, navdušuje s čudovitimi razgledi. Na eni strani razburja domišljijo z vizurami ribiškega mesteca, na drugi pa nas osvaja s smaragdnimi barvami valov in otočkov vrsarskega arhipelaga.

[Apartmani RIVA, Vrsar]

Če se odločite za bivanje v apartmajih Riva, ki se nahajajo tik ob marini in vrsarskem zalivu, boste uživali v čudovitem pogledu na staro mestno jedro in pristanišče. Za ljubitelje bivanja na prostem, ponuja Vrsar, obdan z gričevjem in gozdovi, številne sprehajalne in kolesarske poti, priložnosti za potapljanje in raziskovanje podvodnega sveta ter ostale športne aktivnosti, ki jih ponujajo bližnji centri.

[Resort BELVEDERE, Vrsar]

Z griča se nudi pogled na živopisno otočje, ki ga sestavlja osemnajst otočkov polnih zgodovinskih in geografskih bogastev. Moderne dvoposteljne sobe in apartmaje, razdeljene na 16 paviljonov, obkroža urejen vrt, od Vrsarja pa so oddaljeni le nekaj minut hoda.